Wessling Timmerbedrijf

Wessling Timmerbedrijf is geschikt voor uw kleinste klus zoals het ophangen van een schilderij tot grote klussen zoals bijvoorbeeld een uitbouw aan uw woonkamer. Maar ook nieuw aangeschafte meubels kunnen wij ook voor u in elkaar zetten.
Die (voor-) deur is echt aan vervanging toe, wij hangen er graag een nieuwe voor u in. Vergeet niet om dan direct anti-inbraakstrippen etc. erop te zetten. Denk aan uw veiligheid!
Wat dacht u van dat donkere zolderkamertje waar uw eigenlijk een Velux-dakraam in wilt hebben. De trap die een opknapbeurt nodig heeft. Het raamkozijn dat al jaren lekt en nu begint te rotten. Bent u toe aan een nieuwe laminaatvloer? Of die vieze kitrandjes in de badkamer en keuken.......
 
Heeft uw huis een goede onderhoudsbeurt nodig? Wij lopen samen met u door uw huis om alle klusjes op te nemen en, indien u dat wenst, in een stap
penplan voor u te realiseren. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen.
 
Wij komen altijd eerst op afspraak bij u langs voor het opnemen van het werk. Naar aanleiding van dit bezoek krijgt u een gespecificeerde offerte. Als u akkoord gaat met de offerte vragen wij een klein percentage van de offerte als aanbetaling en voor de aanschaf van materialen die nodig zijn voor uw klus. Daarna starten wij op een afgesproken dag.
 
Neem voor vrijblijvende informatie contact met ons op. U kunt onze gegevens vinden onder het kopje "contact" verder op deze website.