Wessling Transport

Wessling Transport weet dat u naast de wens om uw aankopen op de afgesproken datum en tijd te ontvangen dat u ook veel waarde hecht aan een goede service en vakmanschap. Wij hebben er daarom voor gekozen u de mogelijkheid te bieden niet alleen uw goederen op te halen en af te leveren u ook de mogelijkheid te bieden om uw nieuwe goederen in elkaar te zetten en te monteren.
 
Wij beschikken over een eigen bus met een laadruimte van 3,8m3 welke goed is voor ongeveer 100-125 verhuisdozen. Maar ook pakketten of groot formaat ingepakte goederen kunnen wij voor u vervoeren.
 
Door de combinatie van Timmerbedrijf en Transport bedrijf beschikken wij over de juiste kennis en goede gereedschappen om uw goederen in elkaar te zetten en/of op te hangen.
 
Maak vrijblijvend een afspraak met ons om het een en ander door te spreken. Hieronder vindt u een indicatie van onze vervoersprijzen.
 
Goederenvervoer (binnen Haaglanden)
Ophalen pakketten en afleveren op een afgesproken adres € 25,00 (1 rit heen en weer)
Monteren goederen € 25,00 per stuk
 
Verhuizen (binnen Haaglanden)
U brengt de dozen en spullen naar de bus, wij laden netjes en voorzichtig in. Op plaats van bestemming geven wij uw spullen aan. U loopt zelf uw dozen en spullen naar binnen.
Starttarief voor het eerste uur € 30,00 (Inclusief huur bus met chauffeur en brandstofkosten)
Ieder volgend kwartier € 7,50
 
Hoewel wij netjes werken, zorgvuldig en zeer voorzichtig zijn met uw spulletjes, staan wij niet garant voor eventuele schade.