Stage

Regelmatig hebben wij leerzame projecten en plek voor stagaires.
 
Snuffelstage:
In het VMBO is een aantal weken stage verplicht. In eerste instantie om te kijken of je het timmervak iets vindt. Later beslis je welke richting op gaat. Om kennis te maken met het beroep timmerman/vrouw bieden wij een plek aan om te kijken of het timmervak iets voor je is. Je loopt met de timmerman mee in een van onze projecten. Je zal zelf ook het een en ander mogen doen en maken.
 
Langdurige stage:
Jij hebt besloten om het prachtige beroep van timmerman/vrouw te gaan beoefenen. Voor onze grotere projecten hebben wij regelmatig plaats voor stagaires die besloten hebben om het timmervak in te gaan. Voor deze plekken zoeken wij stagaires die in de praktijk willen leren maar ook er van houden om hun handen uit de mouwen te steken. Onder het toeziend oog van onze ervaren timmerman loop je mee op een van onze projecten. Dat is zeer gevarieerd want zo sta je bij mensen thuis en zo loop je in een groot nieuwbouw project.
 
Ben je geinteresseerd, stuur je sollicitatie brief met motivatie of laat jouw school contact met ons opnemen voor een gesprek.