Wie zijn wij?

Eric Wessling, oprichter van Wessling Timmerbedrijf en is gevestigd in Delft. Wij, mijn vriendin en ik, werken voornamelijk in de regio Haaglanden en maar ook daar buiten. Ons timmerbedrijf heeft al meer dan 25 jaren ervaring en staat voor vakmanschap en deskundigheid. Goede afspraken en goede communicatie staan bij ons hoog in het vaandel zo weet u waar u aan toe bent. Door onze flexibiliteit kunnen wij ieder gewenst moment van de dag starten of rekening houden met uw agenda.
 
Wij beschikken over eigen gereedschappen, materialen en vervoer waardoor wij, in geval van nood, direct bij u aan de slag kunnen.
Wij maken duidelijke afspraken met u die wij voor u op papier zetten. Zo kunnen er geen onduidelijkheden ontstaan en weet u waar u aan toe bent. Wij werken netjes en laten de ruimte, waarin wij werken, bezemschoon achter.
 
Doordat wij zelfstandig zijn heeft u altijd met dezelfde mensen te maken. De mensen die de klus starten, maken deze ook af.
 
Voor het soort werkzaamheden waar u ons voor kunt benaderen verwijzen wij u graag naar de klussenlijst waarin u een greep uit onze werkzaamheden kunt vinden. Mocht u specifieke wensen of vragen hebben die u niet op onze klussenlijst terug vindt, neemt u dan contact met ons op.
 
Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak met u om de ruimte en de werkzaamheden te bekijken en te bespreken. 
 
Subpagina''s (1): Tips!